Școala Gimnazială Nr.7 Botoșani, Strada Vârnav Nr. 7, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Telefon: 0231 584 117 - - - Școala Gimnazială Nr.7 Botoșani, Strada Vârnav Nr. 7, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Telefon: 0231 584 117 - - - Școala Gimnazială Nr.7 Botoșani, Strada Vârnav Nr. 7, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Telefon: 0231 584 117

Link-uri partneri web

Pe web trebuie sa existi intr-o retea, care se bazeaza pe link-uri.

Ce sunt backlink-urile?

Într-o măsură mai mare, profilul dvs. de backlink este format din backlink-uri de la site-uri externe (cunoscute și ca domenii de referință) care contribuie la puterea generală, relevanța și diversitatea profilului de backlink al domeniului dvs.

Numărul total de backlink-uri poate include adesea multe link-uri din același domeniu de referință sau mai multe domenii de referință. Este obișnuit ca domeniile de referință să trimită înapoi la conținutul dvs. dacă acesta este relevant, autorizat sau util într-un fel la propriul lor domeniu. Într-o lume ideală, așa se acumulează backlink-urile; conținut unic cu care alte uri web doresc să fie asociate.

În general, backlink-urile sunt considerate a fi un „vot” de încredere pentru conținutul la care este legat pe domeniul tău din surse externe.

De ce sunt importante backlink-urile?

Backlink-urile sunt importante atât pentru motoarele de căutare , cât și pentru utilizatori. Din perspectiva unui utilizator, backlink-urile oferă oamenilor o modalitate de a găsi alte surse de informații despre aceleași subiecte sau subiecte conexe.

De exemplu, dacă consumatorul vizitează o pagină despre „cele mai bune telefoane inteligente”, ar putea găsi linkuri către alți operatori, furnizori de telefoane mobile sau pagini de recenzii generate de utilizatori. Linkurile creează o experiență solidă pentru consumator, deoarece transferă utilizatorul direct la informații suplimentare de dorit, dacă este necesar.

Pentru motoarele de căutare, backlink-urile ajută la determinarea importanței și valorii paginii (adică autoritatea). Din punct de vedere istoric, cantitatea de backlink-uri a fost un indicator al popularității unei pagini. Astăzi, datorită modului în care backlink-urile sunt evaluate pe baza diferiților factori de clasare legați de industrie, este mai puțin concentrat asupra cantității și mai mult pe calitatea site-urilor de pe care vin link-urile.

Alternativ, prea multe backlink-uri de la multe domenii nesigure pot împiedica semnalele de autoritate ale domeniului dvs.