Școala Gimnazială Nr.7 Botoșani, Strada Vârnav Nr. 7, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Telefon: 0231 584 117 - - - Școala Gimnazială Nr.7 Botoșani, Strada Vârnav Nr. 7, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Telefon: 0231 584 117 - - - Școala Gimnazială Nr.7 Botoșani, Strada Vârnav Nr. 7, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Telefon: 0231 584 117

Activități suport psihologic

ÎN ATENȚIA CADRELOR DIDACTICE

Stimați colegi,

În vederea menținerii colaborării cu dumneavoastră, elevii și părinții acestora în perioada desfășurării cursurilor online, vă rog să comunicați 
- elevilor că se pot  înscrie în grupul Consiliere (Prof. Panainte Irina Mihaela). Codul pentru curs va fi distribuit prin intermediul profesorilor diriginți (platforma Google Classroom) / (consiliere de grup: autocunoaștere si dezvoltare personală). 
- părinților că se pot  înscrie în grupul Consiliere părinți/ȘCOALA PĂRINȚILOR (Panainte Irina) - Codul pentru curs va fi distribuit prin intermediul profesorilor diriginți (platforma Google Classroom) 
Pentru colegii profesori am menținut grupul creat în anul școlar trecut. Dacă mai sunt colegi care doresc să se alăture grupului ,vă rog să mă anunțați pentru a vă trimite codul (platforma Google Classroom)!
Pentru elevii claselor a 8 a A (joi/14.00-15.00) si B (vineri/14.00-15.00), cu  participare opțională, am creat grupul Orientare școlară și profesională pe platforma Teams. 
Consilierile individuale se vor desfășura ținând cont de acceptul persoanelor consiliate pe Teams/Meet/Messenger/WhatsApp. La solicitarea părinților elevilor, puteți să oferiți numărul meu de telefon. 
Consilierea la clasă/participarea la ședințele sau lectoratele cu părinții se realizează, la solicitarea profesorilor diriginți sau la propunerea consilierului școlar.
Va mulțumesc și vă doresc să vă mențineți sănătoși/sănătoase!
Consilier școlar, Irina Panainte
 
ANUNȚ PENTRU ELEVI
Tu cum răspunzi la invitației de a participa la CLUBUL INTERNAUȚILOR?
Aici, în CLUBUL INTERNAUTILOR,  ai ocazia să te împrietenești, să  schimbi impresii despre muzică, hobby-uri, rețele de socializare, tot ce te intrigă și te atrage etc... Aici poți socializa, inclusiv cu elevi din alte clase!
Tastează codul pentru întâlnire pe care îl primești  săptămânal  (în lunile noiembrie și decembrie) de la diriginte...și hai și tu în club! Fiecare cod va fi trimis  în fiecare zi de luni, iar pentru realizarea întâlnirii se va utiliza Platforma Google Meet!
Tema săptămânii  16-22 noiembrie va fi  BALUL INTERNAUȚILOR.  Participanții vor alege să se costumeze. În cadrul întâlnirii își va prezenta fiecare costumația aleasă și va spune câteva lucruri despre sine. 
Notă* Elevii pot să participe la BAL și fără să se costumeze. 
CLUBUL INTERNAUȚILOR pentru elevii din clasele a V a – miercuri 18.11.2020, între 14.00-15.00/ cod  https://meet.google.com 
CLUBUL INTERNAUȚILOR pentru elevii din clasele a VI a – miercuri, între 15.00-16.00/  COD https://meet.google.com 
CLUBUL INTERNAUȚILOR pentru elevii din clasele a VII a și a VIII a - miercuri, între 16.00-17.00
,,Te aștept și pe tine!.... și pe tine! .... și pe tine!”
Activitatea va fi susținută de psiholog școlar, Irina Mihaela PANAINTE în colaborare cu profesorii diriginți.