Școala Gimnazială Nr.7 Botoșani, Strada Vârnav Nr. 7, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Telefon: 0231 584 117 - - - Școala Gimnazială Nr.7 Botoșani, Strada Vârnav Nr. 7, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Telefon: 0231 584 117 - - - Școala Gimnazială Nr.7 Botoșani, Strada Vârnav Nr. 7, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Telefon: 0231 584 117

ANUNȚ ȘI PROCEDURĂ T4PISA

Index articole

T4PISA - Training For Pupils' Individual Success Assessment" 

Școala Gimnazială nr.7 Botosani are ca obiectiv fundamental educarea, instruirea, formarea spirituală, multiculturală și transmiterea valorilor și modelelor europene întregii comunități educaționale (profesori, elevi, părinți). Dorim să satisfacem nevoia fiecărui elev de a fi competent în a deține și utiliza informația, a fi deschis spre schimbare, spre înțelegerea și respectarea valorilor socio-culturale ale unei societăți democratice.

Proiectul Erasmus+ , acțiunea cheie K1, ”T4PISA - Training For Pupils' Individual Success Assessment"are  scopul de a îmbunătăți calitatea educației oferite de școală elevilor săi, prin dezvoltarea competențelor generale și specifice privind învățarea științelor și a tehnologiilor informației și comunicării, prin intermediul gândirii critice și prin dialog intercultural dezvoltat prin cooperare internațională.

Obiectivele acestuia urmăresc:

  • îmbunătățirea compețentelor cadrelor didactice, de abordare critică a cunoștințelor teoretice transmise către elevi și de utilizare creativă a tehnologiilor informației și comunicării;
  • îmbunătățirea calității educației, prin abordarea integrată, transcurriculară a predării- evaluării;
  • creșterea dimensiunii europene a școlii și dezvoltarea cooperării internaționale.

Aceste obiective  vor fi realizate prin participarea unui numar de 12 cadre didactice la cursuri de formare specifice.

Produsele finale obținute în urma proiectului se vor materializa în politici de inovare a curriculumului la decizia școlii, planuri de dezvoltare personală, plan de pregătire pentru organizarea cu succes a activităților pregătitoare pentru un test PISA, web-site, suporturi de curs opționale cross-curricularE, materiale de diseminare și informare precum și dezvoltarea unei strategii de digitalizare.

Pe termen lung prevedem o îmbunătățire semnificativă a competențelor cadrelor didactice în domeniul facilitării educației și utilizarea creativă a tehnologiilor informației și comunicării. Prin abordarea critică, integrată, transcurriculară a predării- învățării-evaluării va fi asigurată îmbunătățirea calității educației.

ANUNȚ ȘI PROCEDURĂ DE SELECȚIE A PARTICIPANȚILOR LA MOBILITĂȚILE PROIECTULUI  T4PISA - Training For Pupils’Individual Success Assessment ANUNȚ ȘI PROCEDURĂ .

NOTĂ: CADRELE DIDACTICE CARE NU AU DOCUMENTE PRIN CARE SĂ DEMONSTREZE NIVELUL B1 DE CUNOAȘTERE A LIMBII ENGLEZE DAR DORESC SĂ PARTICIPE LA CONCURSUL DE SELECȚIE A PARTICIPANȚILOR LA MOBILITĂȚI, VOR ADĂUGA LA DOSAR O CERERE DE SUSȚINERE A TESTĂRII ÎN ZIUA DE 15.10.2018.

VĂ DORIM SUCCES! 


 ANUNT MOBILITATEA 2 ȘI MOBILITATEA 3

DOCUMENTE

NOTĂ: CADRELE DIDACTICE CARE NU AU DOCUMENTE PRIN CARE SĂ DEMONSTREZE NIVELUL DE CUNOAȘTERE A LIMBII ENGLEZE DAR DORESC SĂ PARTICIPE LA CONCURSUL DE SELECȚIE A PARTICIPANȚILOR LA MOBILITĂȚI, VOR ADĂUGA LA DOSAR O CERERE DE SUSȚINERE A TESTĂRII ÎN ZIUA DE 15.01.2019.

ÎNAINTE DE A DEPUNE DOSARUL VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ȘI PROCEDURA.

SUCCES!


 evaluare flux 2flux 3 evaluare


ANUNȚ MOBILITATEA 4

DOCUMENTE MOBILITATEA 4

NOTĂ: CADRELE DIDACTICE CARE NU AU DOCUMENTE PRIN CARE SĂ DEMONSTREZE NIVELUL DE CUNOAȘTERE A LIMBII ENGLEZE DAR DORESC SĂ PARTICIPE LA CONCURSUL DE SELECȚIE A PARTICIPANȚILOR LA MOBILITĂȚI, VOR ADĂUGA LA DOSAR O CERERE DE SUSȚINERE A TESTĂRII ÎN ZIUA DE 18.07.2019.

ÎNAINTE DE A DEPUNE DOSARUL VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ȘI PROCEDURA.

SUCCES!


 rezultate selectie mob 4